Nummerplade

Osram


Osram

Osram

Osram blev i 1919 grundlagt i Berlin, Tyskland og har i dag hovedsæde i München, Tyskland. Osram GmbH blev dannet, da AEG, Siemens & Halske og Deutsche Gasglüclicht slog deres produktion af glødelamper sammen. Betegnelsen Osram blev registreret som varemærke i år 1902 og er sammensat af navnene osmium og wolfram, som er grundstoffer, der anvendes til glødetråde i glødelamper. GmbH står for Gesellschaft mit beschränkter Haftung, hvilket betyder et selskab med begrænsede hæftelser.

Osram er en global leder inden for optiske løsninger og producerer et bredt sortiment af lyspærer, autopærer, lysstofrør og andre belysningsprodukter i en høj kvalitet, med en lang levetid og lavt strømforbrug.

Sansning spiller en afgørende rolle ved at lukke kløften mellem det fysiske og det digitale. Osram mener sansning er liv, ved at tilføre intelligens til lys, og passion til innovation og derved berige menneskers liv. De udvikler løbende de teknologier, de bruger inden for sansning, belysning og visualisering, men trækker på deres mange års erfaring og evnerne til at betjene hele værdikæden. Selve deres kerne er defineret af fantasi, dyb teknisk ekspertise og evnen til at levere global industriel kapacitet inden for sensor- og lysteknologier.

Her finder du et værktøj der kan hjælpe dig med at finde den rigtige OSRAM autopære

osram_logo