Nummerpladeopslag

PHILIPS


PHILIPS

Philips autopærer

Philips - den rigtige autopære til dit behov

Philips er verdens førende producent af lyskilder til biler. Alle Philips halogen-forlygtepærer er fremstillet af kvartsglas. Det betyder, at Philips forlygtepærer giver dig et bedre lys og holder længere end andre tilsvarende forlygtepærer.

Philips tilbyder 6 forskellige serier forlygtepærer. Det gør det muligt at finde den helt rigtige pære til dit og din bils behov, hvad enten du ønsker mere lys eller pærer, der ikke skal skiftes så ofte og oven i købet skåner miljøet.

Vidste du at:

  • 60 % af alle bilulykker sker, når det er mørkt. Et godt lys er derfor vigtigt for din sikkerhed!
  • Et godt nærlys oplyser vejbanen 100 m foran bilen. Det giver dig gode muligheder for at opdage og undgå eventuelle forhindringer. Et dårligt nærlys oplyser kun vejbanen 30-50 m frem. Den væsentligste årsag til forskellen mellem et godt og et dårligt forlys er kvaliteten på forlygtepæren.
  • Dine øjne bliver dårligere til at optage lys og se i mørke i takt med, at du bliver ældre. En 40-årig skal bruge dobbelt så meget lys som en 20-årig for at kunne se det samme i mørke. Derfor er forlygtepærer med mere lys et godt valg, når du er 40 år eller derover.

Philips forlygtepærer

X-treme Vision er den kraftigste lovlige halogen-forlygtepære på markedet. Giver op til 130 % mere lys end tilsvarende standard-halogen-forlygtepærer og har markedets bedste levetid for højtydende pærer.

EcoVision er en ”grøn” longlife pære. Levetiden er dobbelt så lang som for tilsvarende standardpærer. Samtidigt er lysudbyttet 10 % højere og strømforbruget 20 % mindre. Det betyder, at du sparer brændstof og udleder mindre CO2! Anbefales til biler, hvor der skiftes forlygtepærer ofte.

NightGuide DoubleLife og VisionPlus giver begge 50 % mere lys end tilsvarende standard-forlygtepærer. NightGuide DoubleLife har ekstra lang levetid.

Philips WhiteVision forlygtepærer tilføjer et intenst hvidt Xenon-look til bilen. Med den øgede lysstyrke på op til 4300 K og en 60 % længere lyskegle giver pæren et bedre udsyn og længere tid til at reagere på potentielle farer.

Premium er Philips' standard-forlygtepære med 30 % mere lys end tilsvarende pærer i andre fabrikater.

SilverVision er en blinklyspære med en sølvfarvet coating. SilverVision lyser orange og er neutralt sølvfarvet, når den ikke er tændt. Dermed er den usynlig i klare blinklygter, og du undgår ”spejlæg-effekten” fra normale orange blinklyspærer.

Alle Philips' autopærer er E-godkendte og lever desuden op til verdens førende bilfabrikanters endnu strengere kvalitetskrav.

LED-kørelyssæt

Kørelyssættet med lysdioder kan eftermonteres på de fleste biler.

De kraftige kvalitetsdioder giver din bil et smart look og ekstra sikkerhed.

Desuden bruger diodelygterne 85 % mindre strøm end forlygter, der bruges som kørelys. Det sparer brændstof og CO2-udledning.

ColorVision - Personliggør bilen sikkert og lovligt!

Philips ColorVision er en serie af farvede halogenpærer til bilen, som nu gør det muligt at fremhæve din bils personlige præg. Takket være en speciel coated overflade på pærerne tilføjer ColorVision et strejf af farve i bilens forlygter.

ColorVision opfylder alle ECE-regulativer og leveres med et certificeringskort. Det er altså nu muligt at peppe bilen lidt op og stadig projicere sikkert hvidt lys på vejen. ColorVision oplyser vejen med hele 60 % mere hvidt lys end nogen anden standardpære. Dvs. at synsfeltet øges med 25 meter i forhold til den almene standard.

Fås i de fleste populære autopæretyper: H4 og H7.

Vælg mellem blå, grøn, gul eller lilla. Sæt med 2 stk.