Nummerpladeopslag

QUIXX


QUIXX

Tyske QUIXX sælger deres fantastiske produkter til mere end 50 lande verden over, og importen til DK varetager vi i Avant Denmark. E.V.I GmbH som er den producerende virksomhed bag brandet QUIXX, der har sin viden og erfaring efter mange i år i branchen, er anerkendt og respekteret for deres forholdsvis smalle program. Man fokuserer udelukkende på "overfladebehandling" og udmærker sig gang på gang i tests i diverse blade og magasiner. Sortimentet kan groft deles op i to områder: "Renovering" og pleje.

Med renovering tænkes på produkter, som skal rette op på "skader", der er sket. Det kan være udbedring af ridser i f.eks. lak og akrylruder eller genskabelse af glans og klarhed i matterede og "sandblæste" forlygter. Flere af produkterne sælges også som "private label" og anvendes i det originale sortiment påtrykt bilproducenters eget logo.

Det andet og nyeste område, QUIXX arbejder med, er pleje. En serie bestående at tre forskellige produkter gør dig i stand til at klare stort set alle vedligeholdelsesopgaver på din bil. Der er tale om særdeles innovative produkter, som med hver sine egenskaber beskytter din bil:

  • 9-i-1 Rens – grundrenser og rengør 9 forskellige overflader (bl.a. lakerede overflader, gummi, vinyl, læder m.m.)
  • 3-i-1 Polering & rens – kan anvendes på 3 forskellige overflader (Lakerede overflader, samt metal og plast/vinyl)
  • 7-i-1 Voks & forsegling – den afsluttende beskyttelse til anvendelse på 7 forskellige overflader (bl.a. lakerede overflader, læder, gummi, vinyl m.m.)

Noget af det, der kendetegner QUIXX produkter, er holdningen om, at kunder ikke skal mangle noget i arbejdsprocessen. Derfor leveres alle produkter i flotte og informative emballager pakket med brugermanualer og praktisk tilbehør til brug ved behandlingen. Alt efter produktet kan der være tale om mikrofiberklude, sandpapir, påføringssvampe og andre for produktet relevante produkter.