Nummerpladeopslag

SONAX


SONAX

Sonax bilpleje

Gode ideer er fundamentet for et firma, og menneskene er afgørende for dets succes. Da Franz Hoffmann startede sin virksomhed tilbage i 1905 og begyndte at udvinde silitin, havde han imidlertid ingen ide om, hvor bredt dette produkt kunne anvendes.

I dag anvendes sillitin som råmateriale såvel indenfor gummi- , lak- som polermiddelindustrien. Franz Hoffmanns pionerarbejde førte også frem til handelsnavnet SONAX.

SONAX GmbH & Co er beliggende i Neuburg/Donau i Sydtyskland og blev grundlagt i 1950 som et datterselskab af Brdr. Hoffmann. Gennem mere end 50 år har SONAX skabt sig en solid position på området bilpleje. Med en markedsandel på knap 50 % på bilplejeprodukter på hjemmemarkedet og med repræsentationer i mere end 60 lande, er SONAX blevet et begreb også i international sammenhæng. SONAX har nået dette gennem målrettet og vedvarende forbedringer af sine produkter og ved at have tilpasset dem i takt med udviklingen. Det bekræftes ikke kun af et stigende antal samarbejdspartnere men i lige så høj grad af utallige tests, hvor motorpressen har sat fokus på SONAX-produkterne.

Med SONAX i vores produkt line-up har vi sikret et bredt sortiment. Vi har alt, hvad du kan tænkes at få brug for til rengøring og vedligehold af bilen; hvad enten det er inde i kabinen hvor sæder, tæpper og instrumentbræt kan trænge til en tur, eller det er udvendig, hvor lakken måske er blevet lidt mat, eller fælgene er beskidte af bremsestøv, så har SONAX produktet, der løser opgaven.