Nummerpladeopslag

VODAFONE


Vodafone er et verdensomspændende teleselskab med hovedsæde i Newbury, Berkshire, Storbritannien. I 1982 vinder Racal Strategic Radio Ltd.to licenser til at drive mobiltelefoni i Storbritannien. Vodafone bliver i 1985 dannet og kan åbne for de første kunder. Vodafones formål er at skabe en forbindelse til en bedre fremtid. De udvikler en række førende produkter og tjenester for at forbinde deres kunder og hjælpe med at bygge fremtidens digitale samfund.

Vodafone Business er en førende teknologikommunikationsvirksomhed, der hjælper organisationer med at få succes i en digital verden og holde samfundet forbundet. Med deres ekspertise inden for tilslutning, deres globale skala og førende IoT-platform kan vi levere de resultater, du har brug for, for at udvikle dig og trives.

Vodafone business’ har et produkt, en løsning, hvor Vodafone Automotive designer og leverer produkter og tjenester til genopretning og sporing af stjålne køretøjer og 'elektroniske systemer' til biler eller 'ikke-forbundne' produkter, såsom alarmer, parkeringshjælpemidler, hastighedsbegrænsninger og fartpilot, trafiksikkerhed, såsom ulykkeshjælp og private eCall, innovative digitale forsikringstjenester, køreadfærd og øko-kørselsscoring, samt køretøjsovervågning for brug optimering, fjernvedligeholdelse og transformation af forretningsdrift.               

Vodafone Automotive er en del af Vodafone Group, en af verdens førende teknologikommunikationsudbydere – der understøtter mennesker og virksomheder i automobil-, flåde- og forsikringsindustrien. Vodafone Automotives mål er at hjælpe deres kunder med at forenkle overtagelsen af digitale teknologier gennem en bred vifte af end-to-end-løsninger, der opfylder behovene i automobil-, flåde- og forsikringsindustrien.