Nummerplade

CRUZ


CRUZ

CRUZ TRANSPORTUDSTYR TIL VAREVOGNE

Med fokus på tilbehør til varevogne fører Avant Denmark A/S en række udvalgte transportudstyrsprodukter fra spanske CRUZ.

Cruz, eller Cruzber som det også kaldes, blev stiftet tilbage i 1963 af Mr. Antonio Cruz. Udgangspunktet for virksomheden var produkter fremstillet af metal. Gennem en årrække var kerneforretningen køkken- og catering inventar. Sideløbende med dette udviklede man produkter i kategorien transportudstyr, og de første lastbøjler så dagens lys. De første bilmodeller, man producerede til, var Seat 600, Renault Daulpine og Renault 4/4. Med hjælp fra ingeniører med baggrund i luftfartsindustrien fik man styr på aerodynamikken, og tingene begyndte at tage fart. I 1967 begynder man at producere lastbøjler i aluminium og i 1968 i galvaniseret stål.

CRUZ lasttilbehør

Der udvikles og produceres hen over årene et bredt program af lastbøjler, og i år 2000 opnår virksomheden ISO 9002 certificering. I 2008 får produkterne TÜV GS-certificering, og i 2015 opgraderes lastbøjlerne yderligere, så de nu opfylder kravene fra City Crash test – ISO/PAS 11154: 2006.

CRUZ stigetilbehør

Cruz´ sortimentet af lastholdere / lastbøjler, tagbagagebærer / lastrammer og relateret tilbehør til varevogne er unikt. Og det er netop disse produkter, vi primært fokuserer på fra den spanske virksomhed.

Vi yder selvfølgelig 3 års garanti på produkterne fra Cruz. Og som med alt andet fra vores sortiment, sidder vi klar til at hjælpe dig med spørgsmål, eller andet du måtte have i forhold til produkterne.