Nummerplade

WESTFALIA


WESTFALIA

WESTFALIA

Westfalia anhængertræk

Man snakker ofte om tysk grundighed og kvalitet. Westfalia-Automitive leverer i særdeleshed produkter, hvor denne beskrivelse passer helt perfekt! Helt tilbage i 1844 etablerer grundlæggeren en smedjevirksomhed. Det tager for alvor fart i 1932, hvor den tyske (i dag globale) virksomhed opfinder anhængertrækket. I 1966 udvides denne opfindelse til også at omfatte anhængertræk med aftagelig kugle og i 1987 den elektronisk svingbare variant.

Undervejs har Westfalia-Automotive opkøbt den svenske producent af anhængertræk Monoflex, som også har høstet stor anerkendelse for sine produkter. Den dag i dag besidder Westfalia-Automotive en lang række patenter og tilbyder i øjeblikket mere end 1.700 forskellige typer af anhængertræk. Alle er de udviklet med præcis pasform til det specifikke bilmærke og model.

Mange kender også Westfalia for deres fantastiske – og intet mindre end ikoniske – autocamperløsninger og trailers. Hos Avant Denmark har vi dog vores fokus på virksomhedens anhængertræk, som vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder.