Nummerpladeopslag

RUBBERLINE


RUBBERLINE

RubberLine gummimåtter

Skræddersyede skånemåtter med 100 % pasform

Når man ser en RubberLine måtte i bunden af en bil, så får man nærmest indtrykket af, at det er flydende gummi, som er blevet hældt ind i bunden af bilen, og som så har fået lov at tørre.

At pasformen er så perfekt, skyldes den 3D udmåling, der foretages i hver enkelt bilmodel, inden måtten går i produktion. Måtterne leveres til både selve kabinen og til bagagerummet.

Pasform og materiale gør, at man får en både elegant, brugsvenlig og ikke mindst skånsom beskyttelse af bilens originale tæpper.

Selv om måtterne er fremstillet i smidig gummi, og de fleste måske derfor i første omgang tænker på vinterbrug, så vil der være flere situationer, hvor man med fordel kan bruge måtterne året rundt. Det kunne f.eks. være til håndværkere eller folk, der går på jagt, arbejder i haven, har hest eller lignende.

Undgå skader på bilen

Sidst men ikke mindst så er måtterne naturligvis den helt optimale løsning i vinterhalvåret, hvor sne og sjap ellers kan forårsage skader på bilens originale interiør.

Vintervåde gulvmåtter kan forårsage rust i bunden af bilen og dårlig lugt i kabinen (kilde: eb.dk - læs artiklen). 
Det bedste råd til at undgå rust og fugtlugt er, at anskaffe sig bundmåtter af gummi, der opsamler både snavs, sjap og vand. Så er bilen godt beskyttet.

Vognlisten over hvilke biler, måtterne kan leveres til, er efter 15 års udvikling og produktion efterhånden ret omfattende. Og ikke nok med det, RubberLine har en stor udviklingsafdeling, som hver eneste uge tilføjer nye måtter til listen. Det betyder også, at selv helt nye bilmodeller hurtigt bliver tilgængelige.